مقالات

صفر تا صد نازک کاری روی هبلکس

صفر تا صد نازک کاری روی هبلکس

بلوک هبلکس امروزه پر استفاده ترین نوع بلوک به حساب می آید که نازک کاری روی هبلکس از جلمه مواردی است که پس از اجرای کار باید روی آن انجام شود. این نازک کاری برای این بلوک هم مانند سایر بلوک ها یکی است.

مهم ترین قسمت نازک کاری هبلکس کجاست؟

پس از اتمام دیوار چینی با بلوک‌ هبلکس، مرحله نازک‌ کاری آغاز می‌شود که علاوه بر افزایش استحکام به زیبایی ظاهری دیوار نیز افزوده خواهد شد. تمامی مراحل نازک‌ کاری باید حداقل ۶ هفته پس از اتمام دیوار چینی آغاز گردد و در این مدت بلوک‌ها باید به‌طور مداوم مرطوب نگه‌ داشت شوند.

اولین و مهم‌ترین مرحله نازک‌ کاری، صاف و یکدست کردن سطح بلوک‌ های اتوکلاو است. این کار به‌ وسیله شمشه‌ کشی و کروم‌ بندی با ملات گچ و خاک به‌ راحتی انجام می‌شود. برای جلوگیری از ترک‌ خوردگی گچ بر روی هبلکس، لازم است تا تمامی شکاف‌ ها و درز های بین بلوک‌ ها در این مرحله به دقت پر گردد.

بررسی مهم ترین قسمت نازک کاری هبلکس

سنگ کاری روی هبلکس پس از نازک کاری

سنگ‌ کاری بر روی بلوک‌ های هبلکس یکی از روش‌های نازک‌ کاری این نوع بلوک‌ها محسوب می‌شود. پیش از اجرای نما روی هبلکس به‌ ویژه سنگ‌ کاری بر روی بلوک‌ های اتوکلاو، باید از کیفیت بلوک های خریداری شده و همچنین تمیز بودن و یکدست بودن سطح اطمینان حاصل نمایید تا در آینده مشکلات جدی به وجود نیاید!

برای آغاز سنگ‌کاری، باید تمامی سطوح بلوک‌ ها را به‌ طور کامل تمیز کنید تا از هرگونه گرد و غبار پاک شوند. سپس با استفاده از ملات مخصوص هبلکس (چسب بلوک هبلکس)، سنگ‌ ها را در ردیف‌ های افقی به ترتیب بچینید. تراز بودن و شاغول کردن سنگ‌ ها در نما و شیب دیوار بسیار حائز اهمیت است. پیش از قرار دادن هر ردیف سنگ بر روی دیوار، باید عملیات تراز و شاغول کردن به دقت انجام شود؛ یکی از موارد مهم در نازک کاری هبلکس همین کار است.

نکته‌ ای که باید در نازک‌ کاری با سنگ بر روی هبلکس در نظر داشته باشید این است که ملات بین دیوار و سنگ را به مقدار مناسب استفاده کنید و هرگز ضخامت ملات را به منظور افزایش چسبندگی بیشتر، افزایش ندهید. پس از اتمام سنگ‌کاری، برای زیباتر شدن نمای سنگ و افزایش چسبندگی میان سنگ‌ها، باید عملیات بندکشی انجام شود. این بندکشی معمولاً با استفاده از دوغاب که نوعی ملات روان است، صورت می‌گیرد.

بلوک هبلکس 60x25x10 (AAC) اردکان یزد

Original price was: ریال170,000.Current price is: ریال160,000.
برای استعلام قیمت و خرید با شماره 09121611215 در تماس باشید

بلوک هبلکس 60x25x12 (AAC) اردکان یزد

Original price was: ریال210,000.Current price is: ریال192,000.
برای استعلام قیمت و خرید با شماره 09121611215 در تماس باشید

بلوک هبلکس 60x25x15 (AAC) اردکان یزد

Original price was: ریال245,000.Current price is: ریال220,000.
برای استعلام قیمت و خرید با شماره 09121611215 در تماس باشید

بلوک هبلکس 60x25x8 (AAC) اردکان یزد

Original price was: ریال161,000.Current price is: ریال148,000.
برای استعلام قیمت و خرید با شماره 09121611215 در تماس باشید

عایق کردن در برابر رطوبت پس از نازک کاری روی هبلکس

دیوار های هبلکسی با اینکه عایق رطوبتی مناسبی به شمار می‌آیند اما توصیه می‌شود در مکان‌ هایی نظیر سرویس‌ های بهداشتی و آشپزخانه‌ ها که به طور مداوم در معرض رطوبت هستند با استفاده از چسب مخصوص هبلکس به خوبی عایق شوند. نازک‌ کاری روی هبلکس مرحله‌ای از روند ساخت و ساز است که هر چند همیشه به زیبایی و نمای دیوار یا سقف ارتباطی ندارد، اما در برخی مواقع می‌تواند به ایمنی و استحکام دیوار در برابر عواملی همچون رطوبت کمک کند.

چگونه جذب آب بلوک هبلکس بر نازک‌ کاری آن تأثیر می‌گذارد؟

یکی از ویژگی‌ های بلوک‌ های هبلکسی، توانایی بالای آن‌ها در جذب آب است. رطوبت این بلوک‌ها ممکن است تا حدود ۵۰ درصد افزایش یابد؛ اما آنچه که از همه مهم‌تر است استحکام این بلوک‌ها در برابر رطوبت است که همچنان حفظ می‌شود. هر چند جذب آب هبلکس بالاست اما آب و رطوبت از آنها به راحتی عبور نمی کند

اما بر خلاف این تصورات، بلوک‌ های اتوکلاو شده قبل از هر گونه نازک‌ کاری باید مرطوب شوند تا مقاومت آن‌ ها بهبود یابد. اگر نصب نما روی این بلوک‌ ها به درستی و بر اساس اصول انجام شود، نه تنها بعد از مدتی کنده نمی‌شود، بلکه سال‌ ها سالم و بدون آسیب باقی خواهد ماند. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که بلوک‌ اتوکلاو شده aac، بستر مطمئنی برای اجرای نماهایی مانند کاشی، سرامیک، سنگ و غیره هستند.

قیمت نازک کاری هبلکس

قیمت نازک کاری هبلکس چقدر است؟

قیمت نازک‌ کاری روی هبلکس به نوع نازک‌ کاری و مصالح به‌کار رفته وابسته است. به عنوان مثال، در اجرای سیمان بر روی بلوک‌ های هوادار، سیمان به عنوان متریال اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد، در حالی‌ که در نصب کاشی و سرامیک، به چسب یا ملات هبلکس و کاشی نیازی است. بنابراین مقایسه قیمت انواع نازک‌ کاری به‌ تنهایی درست و دقیق نیست، چرا که هر یک از آن‌ها ویژگی‌ ها و مزایای خاص خود را دارند.

برای دیوار هایی مانند آشپزخانه یا سرویس بهداشتی که در معرض دید و شست‌ و شو قرار دارند، بهتر است از کاشی یا سرامیک استفاده شود. اما برای دیوار های حیاط خلوت یا دیوار سالن‌ های پذیرایی، گچ‌ کاری یا سیمان‌ کاری کافی است.

با توجه به سطح صاف دیوار هبلکس، می‌توان آن را با استفاده از کاغذ دیواری، لایه نازک گچ، پلاستر سیمان، سرامیک، پوشش‌های طرحدار آکریلیک یا ملات مخصوص پر نمود. پیش از اجرای نازک‌ کاری و نماسازی غیر خشک، سطح بلوک‌های هبلکس باید به طور کامل تمیز و مرطوب شود که اهمیت آن را کمی بالاتر عنوان کردیم. در اجرای پلاسترهای آماده نیازی به مرطوب کردن سطح نیست.

بهتر است در زیر کار از ملات ماسه سیمان با نسبت یک قسمت سیمان، یک قسمت آهک مرده و شش قسمت ماسه استفاده شود. در نقاط ناپیوستگی دیوارها مانند گوشه‌ها و کنار بازشوها می‌توان از مش‌های فایبرگلاس بهره گرفت. حداقل زمان عمل‌آوری پلاستر و سطوحی که با ملات ماسه سیمان اجرا شده‌اند، سه روز می‌باشد و در این مدت باید سطح دیوار هبلکس مرطوب نگه داشته شود.

در محل اتصالات مصالح مختلف در نما، مانند نقطه اتصال بلوک‌ های هبلکس با دیوار برشی بتن آرمه یا اسکلت بتنی و فلزی، استفاده از رابیتس با جهت تسمه افقی توصیه می‌شود. در ساختمان‌ های صنعتی و پارکینگ‌ها، می‌توان بلوک‌ های هبلکس را به‌طور مستقیم با رنگ آکریلیک رنگ‌آمیزی کرد.

به این صفحه امتیاز دهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *